Over ons

ROTIE B.V. is de specialist in de verwijdering en verwerking van organisch afval. ROTIE helpt klanten met een budgetbewust, milieuvriendelijk en aantoonbaar afvalbeleid. Flexibel, service en kwaliteit zijn kenmerkend voor ROTIE’s missie. Al het afval wordt verantwoord verwijderd en duurzaam verwerkt. Bijna 100% van het door ons ingezamelde materiaal wordt hergebruikt voor de productie van biobrandstof.

Rotie maakt onderdeel uit van de Simadan Groep. Simadan is een groep van bedrijven die samen een uniek industrieel ecosysteem vormen, waar niets verloren gaat dat bruikbare energie of bruikbaar materiaal bevat. Ons werkterrein omvat een zeer breed veld waarin organische reststromen uit de horeca en voedingsmiddelenindustrie, de zogenaamde groene brandstoffen, worden ingezet voor de productie van nieuwe grondstoffen, zoals bijvoorbeeld transportbrandstoffen (biodiesel) en energie.

Het 12 hectare grote Simadan complex is gevestigd in de Amsterdamse haven op een van ’s werelds belangrijkste logistieke knooppunten en omvat een biodieselfabriek, een opslagterminal, een 2 hectare grote recycling fabriek, een Biogasfabriek en een tankreinigingsbedrijf.

Op de ultramoderne verwerkingsfaciliteit in het Westelijk Havengebied van Amsterdam zijn de processen van Biodiesel Amsterdam, Rotie, Tankstorage Amsterdam en Cleaning Services Amsterdam geïntegreerd. Deze bedrijven maken op een hoogwaardige manier gebruik van elkaars (rest)producten en grondstofbehoeften vanuit de volgende processen:

  • Rotie: een recyclingplatform voor verwerking van organische restromen en frituurvet.
  • Cleaning & Services Amsterdam: een tank- en truckwash die zorgt voor hygiënische reiniging van bulk tankers.
  • Tankstorage Amsterdam: een opslag terminal voor plantaardige oliën en vetten.
  • Orgaworld: een vergistingsinstallatie waar biogas voor de productie van groene stroom wordt geproduceerd.
  • Biodiesel Amsterdam: een biodieselfabriek waar 2de generatie biodiesel op basis van gebruikt frituurvet wordt geproduceerd.

Bij ROTIE B.V. zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Aantal: 0

Geen resultaten gevonden