Over ons

Ben jij benieuwd naar een visueel beeld van recreatiecentrum de Holle Poarte? Wij maken visuele vacatures waarin het huidige team aan het woord komt en je de werkplek en meer visueel kunt bekijken. Bekijk de visuele vacature hier: https://lev-hr.nl/vacatures/operationeel-manager-de-holle-poarte

 

Recreatiecentrum De Holle Poarte, gevestigd te Makkum, is direct gelegen aan het IJsselmeer. Je kunt er kamperen op de camping of een Chalet huren. Sámen werken alle collega’s binnen dit familiebedrijf al bijna 30 jaar voor tevreden gasten op dit schitterende park. Voor meer informatie zie: www.hollepoarte.nl. Binnen dit familiebedrijf is er een vacature ontstaan voor de positie van Operationeel Manager. Een gedreven en inspirerende persoonlijkheid die meehelpt dit financieel zeer gezonde recreatiecentrum (dat het hele jaar geopend is!) verder te ontwikkelen, moderniseren en professionaliseren. Met behoud van de charme en luxe die het zo kenmerkt!



"Het meeste waardeer ik in mijn collega’s dat ze bereid zijn om tijdens feestdagen en de zomervakantie aan het werk te zijn, dat ze de meeste tijd gemotiveerd zijn en dat ze meedenken."
Bram Volbeda
Bram Volbeda Hoofd Buitendienst