Over ons

Wie is Qquest? Qquest is een jonge, ondernemende organisatie, die de top 500 organisaties van Nederland tot haar klantenkring rekent. Qquest heeft als missie het ondersteunen van haar opdrachtgevers in hun (ICT-)projecten. Qquest maakt impliciete eisen expliciet en helpt bij het vertalen van ideeën naar een helder pakket van eisen, waar (ICT-)leveranciers mee uit de voeten kunnen. Daarnaast test Qquest de systemen en bedrijfsprocessen op hun functioneren, zodat niemand aan het eind van de rit voor verrassingen komt te staan.
 
Wie zoekt Qquest? Qquest breidt haar team uit en zoekt daarvoor talenten. Talenten die net starten met hun carrière. Van belang is dat je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, analytisch bent ingesteld, gedreven bent en een HBO en of WO opleiding postifief hebt afgerond. Heb je al enige affiniteit met de ICT, dan is dat uiteraard een pré, maar minstens zo belangrijk is je honger naar kennis en proactief te werk gaan.
 
Wat is er leuk aan werken bij Qquest? Afwisselend werk! Als dat belangrijk voor je is, dan is een sollicitatie op zijn plaats. Qquest consultants zijn werkzaam op diverse projecten bij diverse vooraanstaande organisaties. Ga je bij Qquest beginnen, dan vervul je een belangrijke rol als ontwikkelaar, technisch applicatiebeheerder, tester of één van de vele andere rollen. Dit kan in een zo genoemde deta-vast constructie of in een tijdelijke rol. De ene keer bij een logistiek dienstverlener en dan weer in bijvoorbeeld de financiele sector. 
 
De verschillende soorten jobs maken dat er altijd iets is wat bij jou past! Het zijn ook uitdagende en dankbare jobs. Uitdagend omdat je voortdurend al je vaardigheden en kennis moet toepassen en uitbreiden. Dankbaar, omdat je door je werk bijzonder gewaardeerd wordt. Dat geeft energie en stimulans om veel uit jezelf en je job te halen. Qquest is een persoonlijke organisatie en besteedt daarom veel tijd aan fieldmanagement en loopbaanontwikkeling. Senior en medior consultants coachen junioren.
 
Vakinhoudelijk verbreed je je kennis in trainingen, expertisegroepen en technical meetings. Daarnaast organiseert Qquest jaarlijks meerdere social events. Kortom, een gezonde mix van zakelijke en vakinhoudelijke prikkels, aangevuld met de broodnodige ontspanning. Een goede sfeer en juiste balans tussen zakelijk en privé staan bij Qquest buiten kijf.

Bij Qquest B.V is de volgende vacature beschikbaar:

ICT traineeship TalentClass voor beginnend talent! | 40 uur

Qquest B.V
Eerste twee maanden Gouda, daarna bij opdrachtgevers in de randstad
Logo Qquest B.V

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen