Over ons

Zeeland is de enige provincie met LAND IN ZEE! Waar je ook bent: binnen 15 minuten sta je aan open water. Die ligging in zee, dat samenspel tussen water en land, zilt en zoet, eb en vloed, onderscheidt Zeeland van alle andere regio's in dit deel van Europa. Dat biedt kansen voor wonen, werken, recreëren en ondernemen.

Meer over onze organisatie

Al ruim vierhonderd jaar zetten we ons in voor Zeeland. Door te zorgen voor verbindingen via boot, Westerscheldetunnel en Zeelandbrug. Maar ook door wegen aan te leggen en onderhouden. We ondersteunen culturele activiteiten en organisaties zodat het culturele aanbod in Zeeland levendig blijft, en aantrekkelijk is voor inwoners, het bedrijfsleven en toeristen. We werken aan wettelijke taken en helpen ook maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Samen met andere overheden, maatschappelijke organisaties, private partijen, maar ook met inwoners van Zeeland. Met onze vakkennis, betrokkenheid en liefde voor het gebied zorgen we er voor dat Zeeland een plek is waar inwoners en gasten graag zijn. Werken bij de Provincie Zeeland betekent deel uitmaken van een organisatie die de basis graag goed op orde heeft en tegelijkertijd vernieuwt. In het sturingsconcept lees je hoe wij het opgavengericht werken organiseren.

De Abdij is onze werkplek, die delen we met elkaar en andere gebruikers. Het is een ontmoetingspunt, waar we gasten uit binnen- en buitenland ontvangen. Of je er nou werkt of er te gast bent, het is een bijzonder gebouw. De Middelburgse Abdij is al ruim 400 jaar het huis van het Zeeuws Provinciebestuur.

Bij Provincie Zeeland zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.