Over ons

Pop-up restaurant Asperges in het veld is een eigen productie van Frank de Bot™.

Asperges in het veld is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land in een unieke omgeving! Ruim 2 weken lang zal er, voor de 5e keer, een geweldig pop-up restaurant verrijzen direct aan de aspergevelden van Verhoeven Asperges, gelegen in het grensgebied van ‘s-Hertogenbosch.
 
Gasten beleven een onvergetelijke middag of avond midden in de natuur. Naast een fantastische lunch of diner verzorgd door top-chefs, waarvan 5 met 1 Michelinster, verzorgen we voor gasten die benieuwd zijn naar de geheimen van het witte goud een originele rondleiding en steek je ook je eigen asperges als je dat wenst.
 
Ben je benieuwd naar de sfeer in ons pop-up restaurant? Bekijk onze video.

Ons stijlvolle pop-up restaurant biedt ruimte voor zowel individuele gasten, kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 175 zitplaatsen. Afgelopen editie in 2018 wisten 5000 gasten ons pop-up restaurant te vinden. En we verwachten dit jaar weer verder door te groeien in kwaliteit én het aantal gasten.

Ben jij enthousiast, flexibel en steek jij graag de handen uit de mouwen? Wij zijn op zoek naar ervaren horeca toppers die ons team komen versterken.