Over ons

Polymac
Onze opdrachtgever, Polymac uit Ede, is een machinebouwer van randapparatuur voor de kunststofverwerkende industrie. Het is in zijn marktniche een vooraanstaande leverancier, zowel qua technologie als kwaliteit, betrouwbaarheid en vermogen om aan de klantvraag te voldoen. Er is de strategische keuze gemaakt om te groeien en te diversifiëren, waarvoor de markt aanwezig is. Het bedrijf is financieel zeer gezond en professioneel georganiseerd. Polymac verkoopt behalve eigen machines ook robots van het Japanse merk Yushin, algemeen erkend als zijnde van topkwaliteit.

Van de Groep & Olsthoorn
Van de Groep & Olsthoorn zoekt én vindt al sinds 1979 de juiste directeuren, managers en C-level-kandidaten voor posities in de sectoren techniek, industrie en logistiek. Zowel voor vaste als interim aanstellingen, nationaal en internationaal. Wij vinden de beste kandidaten uit de markt. Bent u op zoek naar een doorgewinterde directeur? Heeft u een propositie in uw managementteam, directie of raad van bestuur? Of bent u als professional juist zelf toe aan een nieuwe werkomgeving op executive-niveau? Dan bent u bij Van de Groep & Olsthoorn aan het juiste adres.

Excellente kandidaten matchen met topposities, dat is Van de Groep & Olsthoorn. Wij zorgen dat in uw bedrijf de beste mensen op de juiste posities terechtkomen, op C-level of het directie- en managementniveau daar net onder. Onze consultants doen een werkomgevingsonderzoek waarbij ze de organisatiestructuur, de cultuur, de geur en kleur van uw bedrijf leren kennen. Ze komen uit de techniek, kennen de sector en de spelers in de markt.

Bij Polymac zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Aantal: 0

Geen resultaten gevonden