Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Opleidings en doorgroeimogelijkheden
Vakantiegeld

Over ons

Onze mensen maken het verschil!

Iedere dag ontmoeten wij klanten met schade of (tijdelijke) klimaatproblemen. In onze werkzaamheden houden wij altijd rekening met hun situatie en gevoelens zodat zij zekerheid krijgen. Polygon medewerkers tonen inlevingsvermogen en ondersteunen de klant tijdens een moeilijke situatie zoals een brand of waterschade. We zorgen ervoor dat hun eigendommen zo snel en goed mogelijk hersteld worden.

Daarom werken er bij Polygon mensen die graag andere mensen helpen. Ons succes is afhankelijk van de betrokkenheid van onze medewerkers en de manier waarop zij zich met inlevingsvermogen focussen op de klant. Dit betekent dat zij goede uitvoerings- en communicatievaardigheden hebben en goed met veranderingen om kunnen gaan.

Polygon werkt constant aan het verbeteren van de effectiviteit van onze diensten. We gebruiken de nieuwste technologieën. Dankzij onze platte en simpele organisatie kunnen we snel beslissingen nemen waar onze klanten voordeel aan hebben. Onze medewerkers ontwikkelen mee met de organisatie. Via opleidingen, ontwikkeling van vaardigheden, het delen van praktijkvoorbeelden en continue 'on-the-job' leerprocessen is iedereen onderdeel van een succesvolle organisatie en heeft iedereen de mogelijkheid een succesvolle carrière te ontwikkelen.

Wat wij verwachten

Mensen die ooit zelf te maken hebben gehad met een brand- of waterschade weten dat dit een enorm traumatische gebeurtenis is. Het is belangrijk dat iemand je tijdens deze stressvolle situatie helpt en ondersteunt.
Onze specialisten proberen onze klanten deze aandacht en steun te geven. Maar bovenal zorgen ze ervoor dat de schade zo snel mogelijk wordt hersteld.

Wij zoeken mensen die kunnen bijdragen aan het succes van Polygon. Mensen met een open, positieve, behulpzame en verantwoordelijke houding.
Je werkt graag in een team, maar als het nodig is ben je ook bereid alleen aan de slag te gaan. Je neemt initiatief als dat nodig is.
Je zet je 100% in voor de belangen van onze klanten, ons bedrijf en het team waarmee je je eigen succes waarborgt.

Zowel de huidige als toekomstige medewerkers vertegenwoordigen de kernwaarden van onze organisatie:

  • Integer (verantwoordelijk, eerlijk en betrouwbaar)
  • Leveren van excellente dienstverlening (delen van Best practices en continu verbeteren)
  • Inlevingsvermogen (respect en medeleven)


Onze waarden

Persoonlijke ontwikkeling
Verschillende doorgroeimogelijkheden en ontwikkelkansen