Over ons

People Inc. is een gespecialiseerde speler in de HR software markt. Sinds onze start in 1997 hebben meer dan 4500 organisaties één van onze HR software oplossingen in gebruik genomen en dat is mede te danken aan ons product People Inc., onze pragmatische aanpak en duidelijke prijsstelling.

 

Met 30 gespecialiseerde collega’s weten we precies hoe de vraagstukken in het HRM werkveld het beste kunnen worden vertaald naar software oplossingen. Dat laten we dagelijks zien bij onze klanten. Het is ons specialisme, zoals HRM het specialisme van onze gebruikers is. Ieder zijn vak.

 

People Inc. is ons eigen product en is een zeer complete HRM oplossing waarbij flexibiliteit hoog in het vaandel staat. Een belangrijke onderdeel van onze dienstverlening is het outsourcen van salarisadministraties. Onze klanten leveren via People Inc. iedere periode elektronisch de mutaties aan en wij verzorgen de volledige verwerking. Kwaliteit, service en flexibiliteit zijn kernwoorden in onze bedrijfsprocessen en mede hierdoor vind je ons terug bij een variatie aan bedrijven in vele markten.