Over ons

NPS Driven - voorheen bekend als NPS Diesel - ontwikkelt  levert en onderhoudt de beste aandrijflijntechnologieën voor offhighway- en maritieme energiesystemen.

Bij NPS Driven werken ongeveer 50 personeelsleden in Nederland, en nog 20 personeelsleden bij onze twee vestigingen in Frankrijk. Hoewel we steeds blijven doorgroeien, blijven we een kleine club enthousiastelingen. Dat betekent dat we snel kunnen schakelen tussen verschillende afdelingen, projecten van begin tot eind kunnen begeleiden en we in elk stadium de juiste personen weten in te schakelen.

Als familiebedrijf zijn we gepassioneerd, bekwaam en nieuwsgierig naar nieuwe klantbehoeften en mogelijke oplossingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Nederland sourcen en engineeren we de technologieën die onze klanten nodig hebben voor efficiënte en toekomstbestendige energiesystemen. Omdat energie een ??mondiale markt is, opereren wij wereldwijd met een sterke focus op Europa. Het samenbrengen van technische knowhow, diepgaande marktkennis en een sterk begrip van wet- en regelgeving.

Als nieuwe collega maak je onderdeel uit van een jong, dynamisch en ondernemend team. Servicegerichtheid staat altijd centraal. Wij vertrouwen op onze medewerkers en geven iedereen (binnen zijn eigen functiekaders) verantwoordelijkheid en vrijheid om zijn functie uit te oefenen. Andersom verwachten wij ook dat medewerkers zelf verantwoordelijkheid nemen en de functie uitvoeren met een gezonde dosis verstand en altijd handelen in het belang van NPS Driven.