Over ons

Ruim  125 jaar geleden werd in Twello de basis gelegd voor Nikkels bouwbedrijf. Nu zijn we een veelzijdig en innovatief bouwbedrijf met meer dan 150 medewerkers. We bouwen, verbouwen, renoveren en ontwikkelen. En we doen dit voor een groot aantal vaste professionele opdrachtgevers. Denkt u daarbij aan woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, bedrijven, beleggers, maar ook aan particulieren.

Nikkels bouwbedrijf heeft een platte organisatie en een informele werksfeer. Zowel op de bouw als op kantoor. We zijn ons ervan bewust dat we alleen met elkaar tot grote dingen in staat zijn. Of je nu timmerman bent, werkvoorbereider of administratief medewerker, een Nikkels’ medewerker is betrokken en actief en heeft passie voor zijn vak.

Als familiebedrijf streven wij naar continuïteit in ons werk en langdurige samenwerkingsrelaties. Met onze opdrachtgevers én onze medewerkers. We investeren daarom actief in het opleiden van onze mensen en besteden veel aandacht aan begeleiding en scholing. Meer dan driekwart van onze medewerkers heeft dan ook via het leerwerktraject voor een vast dienstverband bij Nikkels gekozen. Een groot deel van de medewerkers stroomt na een opleiding door naar andere functies binnen ons bedrijf. Hierdoor hebben we nu en in de toekomst voldoende, gemotiveerde vakmensen in dienst.

Bij Nikkels bouwbedrijf bv zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: