Over ons

Over NHL Stenden Hogeschool
Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grenzen. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt!

Waar ga je aan de slag
De afdeling (Technische) Informatica in Emmen verzorgt binnen het Academie ICT en CT Stenden Hogeschool een drietal opleidingen: Informatica (nationaal/internationaal), Technische Informatica en de AD ICT-beheer. De opleidingen hebben gezamenlijk circa 400 studenten en 19 medewerkers. Naast het verzorgen van onderwijs, is de opleiding in samenwerking met de verschillende kenniscentra van NHL Stenden Hogeschool betrokken bij het uitvoeren van onderzoek, advieswerk en scholing voor bedrijven en overheden (o.a. op het gebied van Smart Sustainable Manufacturing). De studenten leren veel in projecten. Met echte opdrachtgevers uit bedrijfsleven en onderzoeksgroepen leren we studenten te functioneren in de context van wendbare informatici en dragen begeleidende docenten bij aan hun competentie ontwikkeling én inhoudelijke expertise.
 
Je leidt toekomstige IT-professionals op. Als informaticaprofessional weet je alles over je vakgebied in het algemeen en softwareontwikkeling in het bijzonder. En, nog belangrijker, je wilt je studenten hier alles over leren. Dat doe je op zo’n manier dat studenten geboeid raken en van alles willen weten over het onderwerp. Je weet hoe belangrijk begeleiding daarbij is. Zo coach en begeleid je studenten bij groeps- en individuele projecten en tijdens lessen, stages en afstuderen. Met een team van 40 enthousiaste en betrokken collega’s voer je het opleidingsprogramma uit en draag je bij aan de continue ontwikkeling daarvan. Hierbij streef je naar de beste kwaliteit waardoor je het onderwijs naar een hoger niveau tilt. Je zoekt actief het bedrijfsleven op om een sterk praktijkgericht accent te geven aan het onderwijs. Zo houd je het onderwijs up-to-date.
 
Je komt in een team terecht van collega's die de opleiding graag de beste willen maken. We verwachten van je dat je bereid bent daaraan mee te werken.
 

Bij NHL Stenden Hogeschool zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen