Over ons

New Professionals zijn een groep mensen die in diverse fasen van hun carrière zaten en écht iets anders wilden.
Zij hebben gekozen voor een andere manier van werken.
Met meer financiële mogelijkheden, meer vrijheid en vooral ook flexibiliteit.
Wij hanteren hiervoor een businessmodel dat mensen in staat stelt om een bovengemiddelde en blijvende inkomstenbron op te bouwen. Zelfs overerfbaar en daardoor zeer uniek!

In eerste instantie starten zij vaak naast hun huidige activiteiten (met 10-12 uur per week) zonder hun huidig inkomen op het spel te zetten. Zij creëren op deze manier een nieuwe inkomstenbron en kunnen zich zodoende financieel onafhankelijk maken van een reguliere baan.

New Professionals zijn positief ingestelde mensen die openstaan voor een andere manier van werken en die elkaar helpen om ieders gewenste veranderingen te realiseren. Het win-win-principe en teamwork vormen een rode draad door onze werkwijze.
De collega's waarmee wij samenwerken, kunnen zelf hun werktijden bepalen, grotendeels vanuit huis werken en daardoor een optimale balans bewerkstelligen tussen werk en privé.

Aangezien wij niet in een traditionele hiërarchie werken, gaan wij ook anders met mensen om. Bij ons staan mensen écht centraal. Jouw belang, jouw toekomst, jouw gewenste veranderingen stellen wij voorop.
Daarnaast geloven wij dat mensen veel meer kunnen dan dat zij aanvankelijk denken. En wij bewijzen dat ook in de praktijk.
Waardering laten voelen, is bij ons vanzelfsprekend en geen uitzondering.

Wij weten dat wij écht iets unieks te bieden hebben voor mensen die het heft in eigen hand willen nemen. Deze werkwijze past perfect in deze tijd van langer moeten werken en toenemende werkdruk.
Ontdek deze andere manier van werken en lees meer hierover op onze website www.newprofessionals.nl. Klik hiervoor op het logo.

Bij New Professionals is de volgende vacature beschikbaar: