Over ons

Wij zijn MyBiz, een startup met als doel hét online platform te creëren voor ondernemend Nederland waarin zij binnen één applicatie ontzorgd worden in eerste instantie op het gebied van allerlei HR/arbeidsvraagstukken. Denk aan o.a. werving- en selectieoplossingen, salarisadministratie, verlof- en pensioenvragen voor medewerkers en een gevalideerde salarischecker. MyBiz is hét startplatform waaraan tientallen producten kunnen worden toegevoegd. Dit alles om de zelfredzaamheid van de ondernemer te vergroten.
 
Veel ideeën en mogelijkheden in een uitdagend project. We staan er goed op, hebben een aantal sterke partners aan ons verbonden, en we hebben één aandeelhouder en dat is de Van Spaendonck Groep, gevestigd in Tilburg. Hierdoor hebben we veel data tot onze beschikking, we zijn duurzaam gefund, we zijn alleen nog op zoek naar jou om MyBiz naar de eerste Bèta live versie te brengen. En wie weet wat daarna nog meer?
 
Met MyBiz gaan we een team neerzetten van in eerste instantie 6 medewerkers in 2018. Hoe dit verder wordt vormgegeven hangt mede af van jou, jouw ideeën, input en ontwikkelingen.

Bij MyBiz is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen