Over ons

MoveNext - media-design, gevestigd in Leiden, is een middelgrote aanbieder van websites en hostingdiensten (domeinnamen, webruimte en e-mail). Met een team van 10 collega’s zorgen we er bij MoveNext voor dat onze klanten elke dag optimaal kunnen communiceren met hun doelgroepen via mail en internet. Voor de implementatie van nieuwe websites gebruiken wij het CMS Snelsite.
 
Het team van MoveNext werkt daadwerkelijk om aan de 2500 klanten de best passende hostingdiensten te bieden en waar mogelijk de presentatie op internet ‘eenvoudig’ te maken door het inzetten van Snelsite. Honderden van onze klanten werken met Snelsite, maar velen ook nog niet! We zijn blij dat het niet nodig is om in afdelingen te denken.
 
Onze Sales en Marketing medewerker, zorgt door slimme mailingen, goed geschreven (web)teksten, handige (nieuwe) marketingacties via LinkedIn en andere social media en krachtige artikelen voor relevante traffic naar de website en leads die bellen of chatten voor een afspraak of voor meer informatie.

Bij MoveNext - Media Design zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen