Over ons

Wie we zijn en wat ons drijft
MN wil de financiële toekomst van bijna 2 miljoen mensen zekerstellen. Die stip op de horizon bereiken we door een pensioenvermogen van 123,5 miljard euro efficiënt en toekomstbestendig te beleggen. Maar ook door opdrachtgevers en pensioendeelnemers in duidelijke taal te informeren en goed te adviseren over alles wat ze raakt.

In een wereld die steeds sneller verandert, moet je blijven innoveren, ook MN! De best practices van vandaag kunnen morgen achterhaald zijn. Onze 1.075 medewerkers denken daar net zo over. En dus gunnen we ze de vrijheid om nieuwe initiatieven te ontwikkelen en met een gezonde dosis eigenaarschap werkelijkheid te maken. Ons doel is helder. De route ernaartoe bepalen we samen met onze medewerkers. Elke dag opnieuw. 

GOED WERKGEVERSCHAP
Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter MN. Omdat wij dit weten vinden wij het erg belangrijk dat je de ruimte krijgt om elke dag het beste uit jezelf te halen. Dit kan op heel veel manieren, bijvoorbeeld door de aandacht die wij geven aan een goede werk-privé balans. Maar ook door je verder te ontwikkelen als individu, zowel in jouw taken als in jouw persoon.
De lijnen in onze organisatie zijn kort en de deuren staan open… Zo creëren wij gezamenlijk een organisatie waar veiligheid, vertrouwen en feedback voorop staan.

AANTREKKELIJKE LOCATIE
Ons kantoor ligt in het hart van Den Haag en is met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Wij werken in een licht ingericht kantoorpand dat alom de sfeer uitstraalt van onze deelnemers: de blue collar workers. MN is ervan overtuigd dat een vitale medewerker, een gezonde medewerker is! Om jouw conditie goed op pijl te houden kun je een sportles volgen in de interne sportschool High Five om daarna helemaal fit deel te nemen aan jouw volgend overleg. Als je een meeting liever wat informeler insteekt, drink dan gezellig een kopje koffie in De Bakery of neem plaats in de Skybar op de 16e verdieping.
*** MN is genomineerd voor de MobiliteitsAward Haaglanden ***

Bij MN zijn de volgende 22 vacatures beschikbaar:

Inkoper

MN
Den Haag
Logo MN

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen