Over ons

Wat doen we?
Sinds 2009 ontwikkelt MKSE samen met verschillende opdrachtgevers innovatieve embedded systemen. Allerlei producten bevatten inmiddels elektronica, firmware en software die door MKSE ontworpen is, waaronder auto’s en verschillende medische instrumenten. Daarnaast worden de software- en elektronicaontwerpen van MKSE onder andere toegepast in domotica systemen, elektronenmicroscopen, toegangsbeveiliging en het internet of things.Type opdrachtgevers
Tot onze opdrachtgevers behoren diverse grote en kleine Nederlandse en internationale bedrijven. High tech bedrijven ondersteunt MKSE met specifieke en specialistische kennis. Voor Innovatieve Startups is MKSE een sterke partner, met korte lijnen, snelle levering van prototypes en aantrekkelijke financieringsoplossingen.

Waarom werken bij MKSE?
Je kiest voor werken bij MKSE, omdat jij kiest voor je eigen ontwikkeling. Bij ons kom je in een jong en enthousiast team (7 scholieren en studenten, allemaal parttime) waarin iedereen leergierig is om zichzelf te ontwikkelen en iedereen het beste resultaat voor de klant nastreeft. Er is een informele en relaxte sfeer en ik zal je persoonlijk begeleiden, zodat jij groeit in je vak en een boost kan geven aan je CV en je carrière.

Interesse?
We zien je reactie graag tegemoet en wie weet zit je binnenkort al bij mij aan tafel om de mogelijkheden te bespreken!

Bij MKSE zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: