Over ons

Over Medical Groep


Medical Groep is als externe zorgverlener gespecialiseerd in het verzorgen en verplegen van cliënten in de Care, specifiek in de ouderenzorg. Wij springen in op de vraag van een zorgorganisatie en zorgen dat er expertise en continuïteit geboden wordt. Wij houden de ervaren kwaliteit van zorg op peil en verbeteren die. Vanuit de overtuiging dat tevreden professionals de beste zorg bieden, staat nabijheid en persoonlijke ontwikkeling van professionals bij ons centraal.

 

Bij Medical is ieder zorgmoment er een. Iedere client verdient telkens weer oprechte aandacht, een luisterend oor en een scherp analytische houding. Bij ons gaat kwaliteit verder dan het goed uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en het respectvol verzorgen van. Het gaat om menslievende benadering waarin we kennis hebben van de achtergrond van de client, zijn of haar voorkeuren en eventueel afwijkend gedrag of signalen.

 

Werken bij Medical Groep

Bij ons werken is een feestje. Althans, als het bij je past. Flexibiliteit moet een onderdeel zijn van jouw DNA. Je hecht waarde aan een gevoel van vrijheid maar wordt misschien nog het meest blij van het helpen van (oudere) mensen. Je ontwikkelt je graag als professional. In de breedte door meer vaardigheden aan te leren of in de hoogte door een opleiding tot specialist.

 

Jouw Persoonlijk Perspectief Plan (PPP)

Bij Medical staat jouw ontwikkeling centraal. Bij de start van jouw carrière stellen we dan ook een persoonlijk perspectief plan op. Geen eindeloos papierwerk maar een bondig plan waarin jouw belangrijkste ambities en afspraken worden vastgelegd. Dit plan is integraal onderdeel van de indiensttreding en keert terug in de gesprekken met jouw coach.

 

Jouw coach

Nog voordat je start bij Medical, heeft jouw coach contact met je opgenomen. Hij of zij heeft jouw PPP doorgenomen en zal gedurende jouw carrière jouw aanspreekpunt zijn. De coach fungeert als luisterend oor, spiegelt wanneer nodig en is bereikbaar als jij hem of haar nodig hebt.

 

Een digitale leeromgeving

Op ieder moment de dag relevante theorie tot je nemen en verpleegtechnische vaardigheden inoefenen? Dat kan. CareUp is onze omgeving waar je gratis toegang toe hebt. Je kunt je vaardigheden digitaal aftoetsen als voorbereiding op een live toets. CareUp is gebouwd op de Kick- protocollen van Vilans en voldoet daarmee aan de noodzakelijke criteria.

Ben je ook geïnteresseerd in gedrag? Dan kun je ook terecht bij onze expertisepartner Careflex die voorziet in trainingen op het gebied van moeilijk verstaanbaar gedrag.

 

Zekerheid

Vastigheid, zekerheid en flexibiliteit gaan hand in hand. Je bent bij ons flexibel en vrij in het werken van je diensten. Je ontvangt bij ons daarnaast een onbepaalde tijdscontract met vaste uren. In overleg met onze planners kun je juist heel veel afwisselen qua cliënten en organisaties of juist wat minder. Het beste van beide werelden. Het enige wat we jou verwachten, is commitment om deze vrijheid en het werken van uren goed te combineren.