Waarom onze organisatie

Samen werken we met plezier. Welkom!
Bij Mastermate werken we samen in een collegiale werksfeer en gaan we voor het maximaal resultaat.
Geef richting aan je persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden

Opleidingsbudget
Pensioen
Vakantiegeld

Onze recruiter

Over ons

Mastermate is de technische groothandel die bouwprofessionals en bouwende partijen helpt maximaal resultaat te halen uit projecten. We bieden daadkracht met een uitgekiend assortiment ijzerwaren, hang- en sluitwerk, machines en bouwgerelateerde artikelen. Met deskundig advies helpen we onze klanten bij de juiste keuze van producten. En onze doordachte services stellen bouwpartijen in staat sneller, efficiënter en met minder faalkosten hun project op te leveren. Klanten waarderen onze medewerkers om hun proactieve adviezen en om het meedenken bij ingewikkelde bouwvraagstukken. Daarvoor komen ze naar Mastermate. Want ze weten dat we samen een oplossing op maat vinden.
 
Bij Mastermate ben je lid van een informeel en collegiaal team. Onze werksfeer heeft het sociale karakter van een familiebedrijf. Werken bij Mastermate betekent dat je vakkennis en vakmanschap belangrijk vindt. Je praktijkkennis en ervaring zet je graag in voor de klant. We bieden je de mogelijkheid om je persoonlijk vakmanschap verder te ontwikkelen. Zo gaan we samen voor maximaal werkplezier.
 
Eén van de hechte familiebedrijven binnen Mastermate is Mastermate VBT Groep. Er werken ca. 170 medewerkers bij Mastermate VBT Groep verdeeld over 18 vestigingen. Onze bedrijfscultuur is informeel met het sociale karakter dat past bij een familiebedrijf.


Onze waarden

Familiebedrijf
We bestaan uit intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling.
Duurzaamheid
Samen bouwen we aan een duurzamere wereld.
Samen
Bij Mastermate werken we samen in een collegiale werksfeer. Nieuwe avonturen gaan we samen aan en we vieren successen samen.
Grip op je loopbaan
Jij groeit bij Mastermate. Je krijgt ruime mogelijkheden om je vakkennis en competenties te ontwikkelen. Zo kom je op de plek waar je maximaal presteert én werkt met plezier.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Solliciteer bij ons! Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Eerste interview
Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.
Tweede interview
Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.
Aanbod
Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.
Aangenomen
Welkom bij de Mastermate-familie!