Over ons

Mastermate is een technische groothandel voor bouw en bouw-gerelateerde bedrijven. Als hechte groep van regionale familiebedrijven binnen een daadkrachtige landelijke organisatie, staan kwaliteit en persoonlijk vakmanschap in al onze activiteiten centraal.
Met als resultaat: een breed en actueel assortiment, scherpe prijzen, persoonlijk advies, veelzijdige service, uitgebreide webshop, periodieke acties, landelijke dekking en snelle leveringen.
 
Kortom, STERK VAKWERK.
 
Bedrijfscultuur:
Eén van de regiobedrijven is Mastermate Van Ree in Alkmaar. Bij Mastermate Van Ree krijg je te maken met een groep van 20 enthousiaste vakmensen die beschikken over parate productkennis. Er heerst een ongedwongen werksfeer waardoor ruimte is voor eigen initiatieven en ideeën.  De bedrijfscultuur is informeel met het sociale karakter dat past bij een familiebedrijf.
 
Sterk, open, dichtbij en behulpzaam zijn onze kernwaarden. Er heerst een open en collegiale sfeer. Werken bij Mastermate betekent dat je een leuke groep collega’s krijgt. Je streven moet dan ook zijn om plezier in je werk te hebben!

Bij Mastermate Van Ree zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen