Over ons

Sinds onze oprichter Jan Maas in de jaren 60 zijn autobedrijf startte is er veel veranderd. Ons familiebedrijf is uitgegroeid tot een krachtige merkdealer met 3 prachtige vestigingen. Door de tijd heen is er veel veranderd maar toch ook weer niet. Het pionieren en ondernemen zit nog altijd in ons bloed.

Bij Maas Autogroep werken ongeveer 140 mensen, verspreid over onze vestigingen in Uithoorn, Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. We zijn dealer van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Skoda en SEAT. Daarnaast hebben we onze werkplaatsen, ons eigen schadebedrijf, Maas Leasing en het Occasioncentrum.


Onze visie
Met elkaar doen we er alles aan om onze klanten een optimale service te bieden. Gastvrijheid, service verlenen, er met elkaar voor zorgen dat de klant uiterst tevreden kan zijn, dit zijn allemaal dingen die jou op het lijf geschreven moeten zijn als je bij Maas Autogroep aan de slag wilt.

 Waarom kiezen voor Maas Autogroep?
Kiezen voor Maas betekent kiezen voor een hecht familiebedrijf waarin de passie voor onze sterke merken en ondernemerschap centraal staan.
Onze merken vragen om ondernemende mensen die met passie willen presteren. We geven onze mensen vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheden. En we investeren veel in de ontwikkeling van onze mensen.
 

Bij Maas Autogroep zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Aantal: 0

Geen resultaten gevonden