Over ons

Naus Kisten & Pallets produceert hoogwaardige houten kisten voor de opslag en transport van aardappelen, fruit, bollen en andere agrarische producten. De fabriek in Espel staat aan de vooravond van een professionaliseringsslag en daarom is Logisch werving en selectie exclusief op zoek naar een:

Productieleider

Als Productieleider zie je uitdaging in het verder professionaliseren en optimaliseren van het productieproces en de medewerkers. In samenwerking met de Plant Manager kijk jij naar kostenbesparingen en mogelijkheden tot vergroting van de productiecapaciteit. De intentie is om de capaciteit in de komende jaren aanzienlijk te vergroten.

Daarnaast draag je zorg voor het dagelijkse productieproces. Je houdt je bezig met het controleren en bijsturen van de productieregistratie en voorraadbeheer. Ook de naleving van normen en procedures omtrent kwantiteit, kwaliteit en veiligheid vallen onder je takenpakket. Een wezenlijk onderdeel om dit te realiseren is de verdere ontwikkeling van de vakkennis en vaardigheden van de medewerkers. Met als doel een efficiënte output van de productielijnen. Je geeft leiding aan gemiddeld 30 personen tot maximaal 50 personen in drukke periodes. 

Bij Logisch i.o.v. Naus kisten & Pallets zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen