Over ons

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 120 landen. Vanuit haar christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen "zonder helper”. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp. De 5.500 professionals en 900 vrijwilligers van het Leger des Heils staan per jaar klaar voor circa 55.000 mensen.
Geloof jij… dat het Leger des Heils jou nodig heeft?

Over Leger des Heils
In Woonzorgcentrum Merenhoef te Maarssen gaat het om prettig wonen en werken. Dat is voor ons goede zorg! Bij ons staat de vraag centraal: 'Wat is voor de cliënt belangrijk om fijn te wonen bij ons?'. Hoe kan de cliënt zelf nog zoveel mogelijk 'baas' blijven over eigen leven? Ons uitgangspunt is dat we aansluiten op wat de bewoner prettig vindt of zelf altijd gewend is geweest. Als team zijn wij bereid om ver te gaan, voor ons bestaat er simpelweg geen 'nee'. Als Verpleegkundige neem je daarom de tijd voor bewoners, ondersteun en begeleid je hen zo goed mogelijk en bied je professionele zorg op een respectvolle manier. Ook hoort hierbij het 'gewone' contact van mens tot mens, zoals bijvoorbeeld een gezellig ontbijtje in het restaurant, even naar het winkeltje of een fietstocht op onze duo-fiets.

Op Merenhoef wonen 39 bewoners met verpleeghuiszorg PG en 38 bewoners met vooral een Somatische zorgbehoefte. Ook kunnen mensen zelfstandig wonen met zorg bij de hand in onze aanleunwoningen. We vergeten onze 'buren' ook zeker niet. Mensen kunnen elkaar ontmoeten in ons gezellige restaurant of bij een leuke activiteit. Ook verlenen we in de buurt zorg bij mensen thuis. Soms is dit kortdurend gedurende een herstel, vakantieperiode of voor een dagdeel ter ontlasting van de mantelzorgers.

Verder liggen er aantrekkelijke nieuwbouwplannen klaar om onze buurtfunctie uit te breiden met extra aanleunwoningen en medische voorzieningen. Merenhoef is in beweging, waarbij we streven naar tevreden bewoners en collega's en steeds beter.

Bij Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg | Zorgcentrum Merenhoef zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen