Waarom onze organisatie

We werken met een jong en enthousiast team dat van aanpakken weet.
De familiale en open sfeer maakt alles bespreekbaar, zoals bv. de jobinvulling.
Mensen met een passie voor de landbouw zullen zich snel thuis voelen bij ons.

Wij bieden

Er worden een gsm en tablet ter beschikking gesteld voor zakelijk gebruik.
Na je opleidingsperiode krijg je een volledig uitgeruste bestelwagen ter beschikking.
Er worden interne opleidingen voorzien bij ons en bij DeLaval.

Over ons

Leenaerts Agro Techniek is een bedrijf dat als dealer van DeLaval zorgt voor de soepele werking en automatisering binnen het melkveebedrijf. Onze firma levert, monteert en onderhoudt melkwinning-, koeling- en voersystemen, begeleidt landbouwers bij hun veestapel management en voorziet tevens in elektriciteits- en watervoorzieningswerken. Uiteraard staan rendement, kwaliteitsgarantie en koecomfort hierbij steeds centraal. Sindskort dragen we ook met trots het Spinder dealerschap uit.

Wij dragen een snelle, correcte en kwalitatieve service hoog in het vaandel. Onze service stopt dan ook niet bij de oplevering van een project, maar gaat verder tot de aanlevering van diverse hygiëneproducten en dagdagelijkse boerderijbenodigdheden. Onze Herd Management Adviseur staat de melkveehouders bovendien graag bij in de optimalisatie van het melkwinningsproces, en bij problemen is er 24/7 één van onze servicemonteurs bereikbaar.

We bouwen dan ook dagdagelijks verder aan een vakkundig en enthousiast team dat onze klanten niet alleen uitstekend te woord kan staan, maar dat bovenal van aanpakken weet. Doordat we sinds 2017 niet enkel in de provincie Antwerpen, maar ook in Zuid – West Nederland actief zijn, telt onze organisatie ondertussen een dertigtal medewerkers. We vinden het belangrijk dat al onze werknemers zich goed voelen op hun werk in in de groep.Onze waarden

Stabiliteit
Wij gaan een langdurige relatie aan met jou en bieden werkzekerheid.
Open
We helpen elkaar verder, en alles is bespreekbaar.
Kundig
Onze collega's bezitten heel wat technische expertise, verworven via interne opleidingen en ervaring.
Klantgericht
Wij staan garant voor een degelijke en snelle service, zodat de klant steeds verder kan werken.

Bij Leenaerts Agro Techniek BV zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je bezorgt ons jouw CV en motivatiebrief via post of e-mail. Je mag ons ook eerst bellen om vrijblijvend extra informatie op te vragen.
Telefonische screening
Als jouw motivatiebrief of cv eruit springt, mag je een telefoontje van ons verwachten en wordt er bij gezamenlijke interesse een datum afgesproken voor een face-to-face gesprek.
Eerste interview
Je wordt bij ons op kantoor uitgenodigd voor een gesprek. Op deze afspraak worden jouw en onze verwachtingen besproken en kijken we of jouw persoonlijkheid past binnen onze organisatie.