Over ons

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal beschikt over ruim 80 parken met in totaal meer dan 13.700 accommodaties. Met 54 parken in Nederland bezet Landal de eerste plaats van de Nederlandse aanbieders van bungalowparken. Buiten de landsgrenzen beschikt Landal over parken in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Denemarken, Hongarije en Engeland. Zeven van de parken beschikken over een camping, met in totaal ruim 1.450 campingplaatsen. Er werken ca. 3.000 medewerkers bij Landal GreenParks. Landal GreenParks onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken van de parken en tevens de belangrijkste beweegredenen waarom gasten voor Landal kiezen. Landal GreenParks voelt zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maakt zich sterk voor de natuur, de gast en de samenleving.

Werken bij Landal GreenParks
Iedereen kijkt uit naar zijn vakantie. Dat kan een verre reis zijn, maar ook een gezellig weekendje weg in eigen land. Voor ons is vakantie echter veel meer dan dat, want vakantie is ook ons vak.
Kiezen voor een baan in de recreatiebranche is uitdagend en afwisselend: je werkt tenslotte aan de ontspanning en het plezier van anderen! Bij Landal GreenParks zetten ruim 3.000 enthousiaste medewerkers zich dagelijks in voor het leveren van een gastvrije ontvangst en persoonlijke service aan onze gasten waarmee hun vakantie een onvergetelijke vakantie wordt.
Op de parken onderscheiden we diverse afdelingen, waar de teams op een hechte en informele wijze samenwerken. Medewerkers krijgen bij ons alle ruimte voor zelfontplooiing en worden gestimuleerd in het nemen van verantwoordelijkheden.

Mail voor vragen naar myjob@landal.com