Over ons

De geschiedenis van familiebedrijf Lampe Group gaat ver terug in de tijd en is nauw verweven met de ontwikkeling van de confectie en handel in technisch textiel in Nederland. In 1875 begonnen met de verkoop van textiel voor de lokale zuivelindustrie, ontwikkelde Lampe zich al snel tot confectioneur en groothandel in technisch textiel. Lampe bestaat al bijna 150 jaar en is hofleverancier.

Als specialist op het gebied van technisch textiel ontwikkelen wij samen met onze klanten hi-tex oplossingen. We onderzoeken het (productie)proces, denken actief mee en delen graag onze kennis en ervaring. Met als resultaat de ontwikkeling van innovatieve en hi-tex totaaloplossingen waar we samen trots op zijn. Van bouw en utiliteit tot voedingsmiddelenindustrie, wij bouwen aan duurzame relaties met onze klanten in vele branches.

 

Wij richten ons met name op stof-, lucht- en vloeistoffiltratie, luchtverdeling, flexibele verbindingen, zeeftechniek, wasserijtechniek en vilt. Daarnaast maken we allerlei speciale producten van technisch textiel zoals medische textielproducten, agrotextiel, sport & revalidatie.

 

Naast de levering van materialen leveren we ook diensten. Ons serviceteam voert onder andere onderhoud en inspecties uit aan filterinstallaties, industriële wasserijtechniek en luchtverdeelsystemen.