Over ons


La Place is de succesvolle horecaformule met meer dan 200 locaties en 5000 medewerkers in Nederland en België. Te vinden in de V&D warenhuizen, langs snelwegen, in winkelcentra en op Schiphol. De restaurant-, café-, express- en foodformules trekken jaarlijks meer dan 35 miljoen bezoekers. Naast de horeca en take-away formules is La Place ook te vinden als cateraar op grote (publieks) evenementen als North Sea jazz, Libelle Zomerweek en Lowlands. En via LaPlace.nl bestel je La Place gerechten voor thuis.

In alles wat La Place creëert, staat smaak op de eerste plaats. Die moet het beste zijn! Om dat te bereiken werken we met verse, eerlijke en pure grondstoffen. Het liefst uit de regio en biologisch als het even kan. De gerechten bereiden we ter plaatse, naar originele recepten en in open keukens.
Het gaat goed met La Place. We openen veel nieuwe restaurants en take away locaties. Onze formules zijn continu in ontwikkeling. Ook de komende jaren staat er veel op het programma. Er komen nog veel meer vestigingen bij en we vernieuwen bestaande locaties.

Bij La Place zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen