Over ons

KMN Kind & Co
Iedere dag is anders, zeker als je met kinderen werkt. Wij bieden kinderen een omgeving waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen, plezier hebben en zichzelf kunnen zijn. Daar speel jij een grote rol in! Met 1450 medewerkers bieden wij alle vormen van kinderopvang (kinderdagverblijven, peuteropvang, buitenschoolse opvang en een gastouderbureau) in regio Midden Nederland.

Dit zijn wij
KMN Kind & Co is een organisatie die een gedegen koers vaart en stevig in haar schoenen staat. Heel bewust hebben wij als rechtsvorm voor onze organisatie gekozen voor een stichting. We willen niet alleen in de manier waarop we ons werk doen laten blijken dat kinderopvang ons vak is, dat we het kind centraal stellen. Het feit dat we een stichting zijn betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Er verdwijnt dus geen geld naar aandeelhouders of in een holding. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen. Dat maakt Kind & Co in onze ogen extra bijzonder.

Werken bij KMN Kind & Co
We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Je hebt veel vrijheid in onze organisatie, er zijn veel mogelijkheden voor eigen inbreng en initiatief. Bij Kind & Co sta je nooit stil. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Je contract is conform de CAO Kinderopvang (schaal 6) en er is meer: denk aan collectieve zorgverzekeringen, een fietsplan, een bijdrage in je sportabonnement, tegemoetkoming in je reiskosten, scholingsmogelijkheden en een bijdrage in jouw pensioen (PFZW).