Over ons

Karsten International ontwikkelt een groot assortiment producten voor het dagelijks gebruik, van de nieuwste gadgets tot aan duurzame beauty producten. You name it, we make it. Naast hard werken en kwaliteit leveren staan plezier maken en collegialiteit bij ons hoog in het vaandel. Het team bestaat uit gedreven productontwikkelaars, sales experts, logistieke talenten, online marketing specialisten en grafische ontwerpers. Dankzij een breed internationaal netwerk en meer dan tien jaar ervaring veroveren wij over de hele wereld de harten van consumenten met onze producten. Jij zal alle ruimte krijgen om hieraan bij te dragen.

Waarom je ons team zou willen versterken?

Ons internationale team bestaat uit jonge en gedreven professionals. Mensen met een creatieve ondernemersgeest en- expertise. We proberen allemaal het beste uit onszelf en uit elkaar naar boven halen. Wij staan nooit stil, werken met veel energie en kijken vooruit. Wij pakken kansen, hebben een passie voor retail en zitten vol ideeën.

 

En het mooie is, naast al het harde werken is er ook ruimte voor plezier. Wij vieren ons succes. Dat kan bijv. zijn met een glaasje champagne, een BBQ, weekend weg of een boottrip door de Amsterdamse grachten en de wekelijkse vrijmibo slaan we sowieso nooit over.

Arbeidsvoorwaarden

Als groeiend bedrijf blijven wij ontwikkelen en dus ook als werkgever. Wij doen er alles aan om te zorgen dat het jou aan niks ontbreekt en bieden een compleet pakket. Wij geloven dat een fit lichaam zorgt voor een gezonde geest en dus bieden wij een gezonde lunch in een fijne kantine, staat er altijd vers fruit op de werkplek en om jou fit te houden bieden wij personal trainers die wekelijks langskomen voor een sessie bootcamp en yoga. Ook ons eigen voetbalteam behoort tot de mogelijkheden. Om te zorgen dat jij niet alleen in spierkracht kunt groeien, bieden wij een persoonlijk ontwikkelingsplan en wij staan ook stil bij jouw oude dag met een uitstekende pensioenregeling.

Al ons mooie werk verrichten wij in een modern kantoorpand met een geweldig uitzicht, gelegen pal aan de A10 en het metrostation. Staat ons goed bereikbare kantoor niet vlak naast jouw deur, dan bieden wij reiskostenvergoeding.

Bij Karsten International BV is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen