Over ons

Jumbo heeft bijna 600 winkels verspreid over het hele land. Door de overname van C1000 zal Jumbo uitgroeien tot het tweede supermarktbedrijf van Nederland. De unieke formule van Jumbo draagt dagelijks bij aan het succes: beste service + grootste assortiment x laagste prijs. Elke dag draait het bij Jumbo voor de volle 100 procent om de klant.

Bij de unieke Jumbo formule horen de 7 Dagelijkse Zekerheden. Dit zijn 7 beloften aan de consument: euro's goedkoper, service met een glimlach, voor al uw boodschappen, vers is Γ©cht vers, vlot winkelen, niet tevreden? Geld terug en uw wensen centraal. Bij deze 7 Dagelijkse Zekerheden horen keiharde garanties. Zo krijgt de 4e wachtende in de rij alle boodschappen gratis en men krijgt een nieuwe bos bloemen als deze binnen 7 dagen zijn verwelkt.

Jumbo is een familiebedrijf. Dat zorgt voor slagvaardigheid, continuiteit en een collectief gevoel van eenheid. Bij Jumbo heerst de unieke sfeer van het 'samen ondernemen'. Daarnaast zijn we in al onze activiteiten steeds op zoek naar de juiste balans tussen energie, dierenwelzijn en gezondheid. Duurzaam ondernemen is belangrijk voor Jumbo.

De supermarkten van Jumbo zijn ingericht volgens de laatste retailinzichten. De aandacht voor een optimale winkelinrichting heeft bijvoorbeeld geleid tot de introductie van de verspleinen. De Jumbo-medewerkers werken temidden van klanten, waardoor zij makkelijk aanspreekbaar zijn.