Waarom onze organisatie

11 specialismen, 1 loopbaan
Samen sterker!
Cliënten helpen de regie over hun leven te herwinnen en vorm te geven.

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO GGZ
Ruim aanbod aan cursussen en scholing
Vitaliteitsbudget €150,-

Over ons

Jellinek, is als onderdeel van Arkin, dé expert op het gebied van verslaving in Nederland. Al meer dan honderd jaar helpen we mensen om grip te krijgen op risicovol of problematisch middelengebruik. Verslaving kan iedereen treffen! Wij behandelen dan ook een zeer diverse cliëntengroep – van jong tot oud, hoog- en laagopgeleid, met en zonder co-morbide problematiek en met verschillende achtergrond – voor zowel gedragsverslaving als middelenafhankelijkheid.

Naast preventie biedt Jellinek zowel poliklinisch, als intensieve klinisch behandelingen. Onze behandelingen zijn licht als het kan, intensief als het moet, maar altijd effectief en innovatief. In het werk wordt altijd uitgegaan van de meest recente, wetenschappelijke inzichten. Jellinek doet ook zélf wetenschappelijk onderzoek naar middelengebruik en verslaving. Mede hierdoor voeren wij het TOPGGz keurmerk. Jellinek heeft behandellocaties in: Amsterdam, Amersfoort, Almere, Hilversum, Utrecht en Veenendaal.

Wij hechten als organisatie aan professionaliteit, wetenschappelijk onderlegde behandeling en een aanpakkers-mentaliteit. We verdiepen ons in nieuwe ontwikkelingen gericht op effectiviteit en innovatief.

Wil je sparren over verschillende vacatures? Hulp nodig bij het matchen van jouw wensen met de vacatures van Jellinek? Neem contact op met onze recruiter Evelien van der Laan, via 06 15880339



Onze waarden

Samen
Jellinek is onderdeel van Arkin en één van de 11 specialismen. Samen Sterker.
Lef
Lef tonen, verantwoordelijkheid nemen, durven gaan voor wat goed is voor cliënten hier de ruimte voor krijgen. Ruimte krijgen van ons voor nieuwe initiatieven om de zorg te verbeteren.
Nieuwsgierig
Nieuwsgierig zijn naar elkaar en met plezier blijven leren en ontwikkelen. De mogelijkheid krijgen van ons om de expert te worden op gebied van psychiatrie en verslavingszorg.
Verbinding
Verbinding maken op alle aspecten niveaus en specialismen, zowel intern en extern. Elkaar blijven zien en waarderen. Samen sterker!
''Je merkt dat je een band met de mensen opbouwt en dat vind ik het leukst. Dat als ze binnenkomen ze naar jou vragen en veel vertellen. Dat ik ze niet alleen zorg geef, maar ook een band met ze schep vind ik het mooist.''
Joke Verpleegkundige

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Eerste reactie
Je ontvangt altijd een (telefonische) reactie op je sollicitatie.
Eerste interview
Na het eerste contact volgt een gesprek om elkaar beter te leren kennen.
Tweede interview
Een vervolg gesprek of er een meeloopdag.
Aanbod
Wij doen je een mooi aanbod.
Aangenomen
Start met je nieuwe droombaan.