Waarom onze organisatie

Dare to Grow! CEVA Logistics is een geweldige plek om je talent te ontwikkelen.
De mogelijkheden om je eigen carrière pad te bewandelen zijn eindeloos binnen CEVA Logistics
Samenwerken en respect zijn belangrijk in onze organisatie, een goede sfeer is het uitgangspunt.

Wij bieden

Een uitdagende functie bij de Nr 3 Wereldspeler binnen de logistiek
Een hele gezellige en informele werksfeer, waarbij lijnen erg kort zijn.
Veel ontwikkelingsmogelijkheden om zelf verder te groeien binnen de organisatie

Onze recruiter

Over ons

CEVA Logistics biedt wereldwijde supply chain-oplossingen om mensen, producten en leveranciers over de hele wereld met elkaar te verbinden. Wij zijn supply chain experts. We leven en ademen logistiek, elke dag. Bovenal geloven we dat het in de logistiek draait om mensen. Daarom bouwen we aan een wereldwijde cultuur van teamwork en respect. 

We waarderen en stimuleren professionele en persoonlijke groei. Jouw rol kan de eerste stap zijn van een breed carrière pad binnen onze organisatie. Het is mogelijk om binnen je huidige vakgebied te blijven of te groeien naar nieuwe en onbekende vakgebieden. De mogelijkheden om je eigen pad te kunnen bewandelen zijn eindeloos! We verwelkomen je graag bij CEVA voor een uitdagende carrière – DARE TO GROW!


Onze waarden

Excellence
Het streven naar 'excellence' op elk gebied Als leider in onze sector zijn we het aan onszelf verplicht om voortdurend te streven naar uitmuntendheid op elk niveau van onze organisatie.
Exemplarity
Goed voorbeeld zijn, in elke situatie Door onze wereldwijde aanwezigheid en de sleutelrol die wij spelen als motor van de wereldeconomie, moeten wij het goede voorbeeld geven.
Imagination
Verbeeldingskracht om de transport- en logistieke oplossingen van de toekomst uit te vinden. Het vermogen om buiten de gebaande paden te denken is van cruciaal belang.
Boldness
Dapperheid om altijd verder te gaan Gedurfdheid is al lang een van de kernwaarden van de Groep. Het is inherent aan onze ondernemersgeest en aan onze passie voor ontwikkeling.
Het vertrouwen wordt uitgesproken en getoond, dat waardeer ik enorm. Je kunt altijd binnen lopen bij collega’s en iedereen wil je helpen. We willen het hier met z’n allen en natuurlijk samen met de klant tot een succes maken. Dat voel je op de vloer
Pernette ten Brinke
Pernette ten Brinke Logistics Engineer

Bij CEVA Logistics zijn de volgende 80 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je stuurt je CV en motivatie op via onze website.
Eerste reactie
We komen na je sollicitatie spoedig bij je terug met een terugkoppeling.
Eerste interview
Sluit je CV en ambitie aan bij onze organistie, dan nodigen we je graag uit voor een eerste gesprek.
Assessment
Positief eerste gesprek? Dan plannen we een tweede gesprek en word je uitgenodigd voor een persoonlijkheidstest. We kijken dan of jij als persoon bij onze organisatie past.
Tweede interview
Bij het tweede gesprek gaan we vooral kijken naar de klik met je manager en toekomstige team.
Aanbod
Goede klik van beide kanten? Dan gaan we over op het aanbod. Je ontvangt deze via mail zodat je het rustig kan doornemen.
Aangenomen
Ga je akkoord met het aanbod? Dan ben je aangenomen. Gefeliciteerd met je nieuwe baan bij CEVA Logistics!