Over ons

Incluzio levert een doorslaggevende bijdrage aan een samenleving waarin elk individu meedoet, meetelt en van betekenis is. Dat is ook de oorsprong van de naam, Incluzio. Dit doet zij door integrale oplossingen te bieden. Geen hokjes denken meer, stoppen met bureaucratie en versnippering, niet meer mensen van het kastje naar de muur sturen. Incluzio combineert zorg, ondersteuning en dienst­verlening en pakt problemen met mensen en buur­ten integraal, resultaatgericht en innovatief aan.

Incluzio is onderdeel van de Facilicom Group, één van de grootste familiebedrijven van Nederland gevestigd in Schiedam en met ruim 30.000 medewerkers. Facilicom Group is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten en is groot geworden met efficiënte inzet van mensen, integratie van taken en resultaatgericht werken. Incluzio, in 2013 door Facilicom Group opgericht, wil deze competenties toevoegen aan de (jeugd)zorg en het sociale domein.
Incluzio is in de afgelopen drie jaar gegroeid naar een bedrijf met ruim EUR 85 miljoen omzet, circa 3.000 medewerkers en een supportstaf in Schiedam van ongeveer 25 personen. De organisatie is actief in vier domeinen:
  • Zorg op afstand (ATA en Dezorgcentrale.nl).
  • Sociaal ondernemen (Magis010).
  • Thuishulp (Axxicom en Cordaan Thuisdiensten).
  • Brede sociale domein (Radar Uitvoering, Radar WMO, Buurtteams Utrecht, Incluzio Hollands Kroon).