Over ons

Wij zijn een gezellige huisartsenpraktijk in het centrum van 's-Hertogenbosch, 3 minuten lopen naar het Centraal Station.

Wij bedienen zorg aan ca. 7000 patiënten.
Ons team bestaat uit vier huisartsen, een basisarts, 9 doktersassistenten, 2 POH-s , 2 POH-GGZ, 1 Verpleegkundig Specialist, 1 Physician Assistent en een praktijkmanager. 

Als Centrum Huisartsen In de Leonardus willen we voor de patiënt een geïntegreerde aanpak tussen reguliere huisartsengeneeskunde enerzijds en antroposofische geneeskunst anderzijds. Bij onze begeleiding en behandelingen willen we accent leggen op het bevorderen en in stand houden van gezondheid en eigen autonomie. We bieden o.a. Geestelijke Gezondheidszorgcardiovasculair risicomanagement en ouderenzorg.

We willen toekomst gericht werken. Daarom besteden we veel aandacht aan onderwijs en zijn we verbonden aan de Universiteit van Maastricht en Utrecht als opleidings-praktijk voor de Faculteit Geneeskunde (“Faculty of Health, Medicine and Life Sciences”). Met veel enthousiasme leiden we toekomstige jonge collega’s op. Dit geeft een fijne wisselwerking tussen de oude en de jonge generatie voor wat betreft kennis, kunde en vaardigheden.

We maken graag kennis met jou! Maak alvast kennis met ons: https://www.centrumhuisartsendenbosch.nl/over-ons/