Over ons

Meer weten over 3M?
Als erkend leider in Research & Development produceert 3M duizenden innovatieve producten voor tientallen verschillende markten. 3M’s kernkwaliteit is haar meer dan 40 verschillende technologieplatforms - vaak in combinatie met elkaar – te vertalen naar oplossingen voor een breed scala klantbehoeften. Met een omzet van bijna $ 30 miljard heeft 3M wereldwijd 75.000 mensen in dienst en in meer dan 65 landen productielocaties. Voor meer informatie, kijk op 3m.nl/auto

3M is een enerverend bedrijf waar elke persoon de kans krijgt zijn energie, creativiteit en vaardigheden te gebruiken om een waardevolle bijdrage te leveren. Een voortdurend gestructureerd ontwikkelingsplan zorgt ervoor dat je groeit, ontwikkelt en grenzen verlegt.

De afdeling Automotive Aftermarket levert een uitgebreid assortiment producten en systemen zoals schuursystemen, Scotch-Brite™ producten, maskeersystemen, persoonlijke beschermingsmiddelen, kitten en coatings. Deze lakgerelateerde producten worden door autoschadeherstelbedrijven, carrosseriebedrijven, garagebedrijven, schildersbedrijven en de professionele jachtbouw gebruikt. De afdeling AAD verkoopt uitsluitend via distributiekanalen, zoals lakleveranciers en automateriaalzaken.

Bij Hoogesteger zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: