Over ons

Mogen wij ons even voorstellen?

Sinds 1970 is Hofland Electronica  landelijk gespecialiseerd in beveiligingstechniek. ISO en BORG gecertificeerd met een eigen alarmcentrale. Onze klantenkring bestaat uit grote filiaalbedrijven, Multinationals, winkelcentra. Musea, Banken, Pretparken, Bedrijven en particulieren.

Hofland Electronica B.V. is sinds 1970 landelijk actief als specialist in beveiligingstechniek. Wij zijn ISO - en BORG gecertificeerd en toonaangevend in de Nederlandse beveiligingsbranche. Wij opereren landelijk en zijn in het bezit van een eigen Particulieren Alarmcentrale met Min. goedkeuring (PAC-11) Onze klantenkring bestaat uit grote filiaalbedrijven, multinationals, winkelcentra, musea, banken, pretparken, kantoren en particulieren.
 
De verschillende afdelingen van Hofland Electronica bieden een scala aan oplossingen en diensten. De synergie die hierdoor ontstaat biedt optimaal profijt op alle gebieden. Van ontwerp tot service en van technische updates tot alarmopvolging. Een netwerk van landelijke servicepunten staat borg voor 24/7 dienstverlening.
 
Voor het permanent bewaken van systemen en afhandelen van meldingen beschikt Hofland Electronica over een eigen alarmcentrale, erkend door het Min. van Justitie. Hofland Electronica is ISO en Borg gecertificeerd. Hofland Electronica beschikt over vele duizenden referenties, zoals multinationals, overheid, filiaalbedrijven, pretparken, financiële dienstverleners, musea, bedrijven, particulieren etc.
 
Onze expertises:
-              Inbraaksignalering
-              Camerabewaking
-              Branddetectie
-              Toegangcontrole
-              Alarmcentrale dienstverlening
 

Bij Hofland Electronica BV zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen