Over ons

De afgelopen jaren is binnen Hoefnagels de focus verschoven van het product branddeuren naar het leveren van brandveiligheid. Drie bedrijven vormen samen de Groep, Hoefnagels Branddeuren, Hoefnagels Safety Services en Protegu.
Hoefnagels Branddeuren ontwikkelt en produceert brandwerende, rookwerende en inbraakwerende deuren. Deze vind je terug in o.a. luchthavens, hotels, banken, ziekenhuizen en musea. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. We werken daarvoor samen met zo’n 20 partners in 16 landen.
Met Hoefnagels Safety Services borgen we de veiligheid van gebouwen ook na de oplevering. Dit doen we door het verzorgen van keuringen, reparaties en onderhoud op brandwerende deuren.
Protegu is de adviestak. Wet- en regelgeving rondom brandveiligheid is complex en vaak lastig te interpreteren. Dat is waar Protegu een rol speelt. Gebouweigenaren, architecten en aannemers schakelen Protegu bijvoorbeeld in voor het maken van plantoetsingen, een brandveiligheidsscan of het geven van opleidingen op het gebied van brandveiligheid.
Vanuit deze drie bv’s, ruim 135 jaar ervaring en de benoeming tot Hofleverancier, kunnen wij ons met recht specialist noemen in brandveiligheid.
 

Bij Hoefnagels Groep is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen