Over ons

Heuma is een landelijk opererende projectorganisatie op het gebied van elektrotechniek, beveiligingstechniek, installatietechniek, communicatietechniek en mechanica. Door onze passie, voor zowel mens als techniek, is Heuma de perfecte schakel tussen bedrijven en technisch personeel.

Heumacratie

Een baan is pas een goede baan wanneer je er echt blij van wordt. Omdat mensen beter presteren wanneer ze in hun element zijn, vinden wij het bij Heuma belangrijk dat iedereen meedenkt. Alle medewerkers worden betrokken bij de besluitvorming die hen aangaat. Zij zijn immers de expert in hun vakgebied. Heumacratie noemen we dat!

Waarom Heuma Services? 

Wij zijn verkozen tot “BEST PRESTERENDE WERKGEVER” in haar branche. Dat is natuurlijk niet zomaar. Heuma Services is een specialist in haar nichemarkt, met prachtige klanten en medewerkers waarmee wij ons duidelijk kunnen onderscheiden. Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. De schouders eronder en samen werken aan succes. Het resultaat? Gemotiveerde medewerkers die net dat pasje extra willen zetten.

ONBEPERKT OPLEIDINGBUDGET
Bij Heuma kijken we graag vooruit. Een baan vinden is in deze tijd niet de grootste uitdaging. We gaan daarom graag in gesprek met je om te kijken of we gericht een bijdrage kunnen leveren aan je toekomst. Boost your career!

Onze medewerkers presteren zo goed omdat ze zich gewaardeerd voelen. Dit komt doordat de werksfeer onderling prettig is, collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten en omdat er volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. Daarnaast zijn wij te omschrijven als een energieke club van positief ingestelde doeners. Mensen die hard willen werken en altijd in zijn voor gezelligheid. Gedrag, motivatie en communicatie staan hierbij centraal.

Bij Heuma Services zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: