Over ons

Over ons

De gemoedelijkheid van thuis

Hestia Zorg biedt ouderen met dementie een warm en geborgen thuis om te wonen en te leven. Vanuit onze kleinschalige zorghuizen creëren we samen een gemoedelijke sfeer met zorg die aansluit bij onze bewoners. We vinden het belangrijk dat onze bewoners zich écht op hun plek voelen. Lokale tradities houden we in ere, we eten gezamenlijk, doen spelletjes en zoeken de buitenlucht op. Onze bewoners wonen zelfstandig in zelf ingerichte woningen, maar zijn nooit alleen. Dag en nacht staan onze zorgprofessionals voor hen klaar. Maar ook de nabijheid van medebewoners, persoonlijke spullen en familie maakt het een warm thuis.

Nieuwe vlag

Na een geschiedenis onder een vorige woongroep zijn sinds 2020 onze zorghuizen onder de nieuwe vlag van Hestia Zorg een nieuwe fase in gegaan. Als onderdeel van Korian Nederland leveren wij positieve zorg op kleinschalig niveau. Zo geven wij onze bewoners de persoonlijke aandacht die zij verdienen.

Positive care in kleinschalige zorg

Korian is een van de grootste en meest vooruitstrevende organisaties voor zorg, welzijn en ondersteuning van ouderen in Europa. Hierbij gaan wij verder dan de dagelijkse medische zorg. Met onze persoonlijke en positieve aanpak staat de kwaliteit van leven van onze bewoners altijd centraal.

Met Stepping Stones, Hestia Zorg, Dores Herstelzorg en Het Gouden Hart bieden wij een breed aanbod van kleinschalige zorgconcepten in Nederland.

 

 

 

Bij Hestia Zorg Zorguis Beek zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: