Waarom onze organisatie

Een gevarieerde sleutelpositie in een groeibedrijf met een open cultuur.
Je krijgt alle kansen om opleidingen te volgen zodat je kan blijven groeien
Je werkt in het filevrije Lanaken in een ronduit schitterende nieuwbouw

Wij bieden

Mogelijk op termijn

Over ons

Heidebloem nv te Lanaken is een begrip in Limburg als het gaat over personenvervoer en georganiseerde autocarreizen. Met een team van 115 loyale medewerkers en een vloot van 90 moderne autobussen is Heidebloem een voorloper in de transportwereld: een warme en familiale aanpak, het gebruik van de nieuwste technologieën en werkplatformen, de transitie naar zero emissie openbaar vervoer met al 18 elektrische lijnbussen en een state-of-the-art nieuwbouw getuigen allemaal van haar slagkracht en ambitie.

Zo is Heidebloem een belangrijke partner van De Lijn en staat het dagelijks in voor het veilig en comfortabel personenvervoer, waaronder schooldiensten en personeelsvervoer zoals het Jessa Ziekenhuis in Hasselt.

Deze dynamische kmo is een dochterbedrijf van Hansea, de grootste onafhankelijke vervoersmaatschappij in Vlaanderen en de belangrijkste partner van De Lijn en TEC. Met ruim 1500 medewerkers verdeeld over 20 vestigingen draagt Hansea zorg voor de mobiliteit van 47 miljoen mensen per jaar. Hansea staat symbool voor mobiliteitsoplossingen en investeert resoluut in groene en duurzame mobiliteit!Onze waarden

Familiebedrijf
warme en familiale aanpak
Innovatief
Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en werkplatformen

Bij Heidebloem is de volgende vacature beschikbaar: