Waarom onze organisatie

Werk wat goed te combineren is met je thuissituatie
Werken vanuit je hart met je handen
Altijd een baan dicht bij huis

Wij bieden

Eerlijk loon afgestemd op jouw ervaring
Opleidingsbudget en scholing voor jouw ontwikkeling
Een goed pensioen

Over ons

Wie je ook bent, wat je ook doet; uiteindelijk willen we allemaal gelukkig zijn. De één zoekt het in een loopbaan, de ander in ‘gewoon’ geld verdienen. Een ander in zelfontplooiing, of juist in de relatie met anderen. Wij geloven dat (ons) werk hier een rol in speelt. Of het nu is omdat je iets doet waar je blij van wordt, of doordat het je in staat stelt jouw dromen te realiseren; werk geeft je leven betekenis.

In 1967 waren we het eerste bedrijf dat ging schoonmaken in een zorgorganisatie. Inmiddels zijn we met meer dan 4.000 collega's die we betekenisvol werk bieden. Hago Zorg is de enige landelijke en grootste speler die zich volledig op de zorg richt en is onderdeel van Vebego. Ook al zijn we nog zo groot, vanuit ons hart is het vanzelfsprekend dat we als echt familiebedrijf ook goed voor jou zorgen.

 


Onze waarden

Vakmanschap
De basis van onze dienstverlening is kwalitatief goede schoonmaak. Al onze medewerkers volgen de basisopleiding schoonmaak en volgen geregeld aanvullende trainingen.
Interactie
Mensen die binnen een zorgomgeving werken, staan vrijwel altijd in contact met anderen. Onze medewerkers hebben een proactieve houding en interactie met bewoners én zorgprofessionals.
Plezier
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Een medewerker die met plezier naar het werk gaat, straalt dit uit en brengt positieve impact op ieder mens in de zorg.
Betekenisvol Werk
We bieden onze medewerkers betekenisvol werk: werk waarvan de toegevoegde waarde direct zichtbaar en voelbaar is in een veilige en gezonde omgeving. Dit zorgt voor positieve impact.
"Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn overstap. Ik heb het enorm naar mijn zin en wordt uitgedaagd om nieuwe dingen te leren. Hago Zorg is een fijne werkgever!".
Wendy van de Klundert
Wendy van de Klundert

Bij Hago Zorg zijn de volgende 79 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Laat gemakkelijk je gegevens achter. Je kunt solliciteren zonder CV!
Telefonische screening
De Recruiter gaat met je in gesprek over jouw motivatie en wat je kunt verwachten
Eerste interview
Samen in gesprek met jouw toekomstig leidinggevende op locatie
Aangenomen
Vaak ga je naar huis met een contract en kun je snel aan de slag
Onboarding
Een warm welkom door middel van een goed inwerkprogramma