Over ons

Wie zijn wij?
Als marktleider in het segment van hoogwaardige verse vleeswaren maken wij met zes gespecialiseerde productiebedrijven vleeswaren voor de retailmarkt, de out-of-home-markt en (airline-)cateraars. Afgelopen jaren zijn wij zowel organisch als d.m.v. acquisities sterk gegroeid t.o.v. onze concurrenten. Ook voor de komende jaren verwachten wij sterk te blijven groeien, mede door de inzet van de ruim 300 collega’s die in Nederland en België dagelijks de lekkerste en kwalitatief allerbeste producten ontwikkelen en maken. Een grote passie voor het mooie product vlees is wat we delen en dat maakt onze producten bijzonder. Wij zijn “Group of Butchers”.
?
Sinds 2017 zijn de gerenommeerde vleesproductenten Voskuilen B.V. en De Roller B.V. samengevoegd tot een locatie in Barneveld.
Sinds de oprichting in 1990 heeft Voskuilen Vleeswaren B.V. een uitstekende reputatie opgebouwd met haar assortiment aan authentieke op eiken- en beukenhout gerookte rookworsten. Voskuilen Vleeswaren B.V. is sinds 2013 onderdeel van de Group of Butchers en is gevestigd in Soest. Ook het familiebedrijf De Roller in Barneveld is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in productie van rookworsten en is sinds 2016 onderdeel van Group of Butchers. Met deze centrale locatie in Barneveld is Group of Butchers marktleider in dit segment en bereiden onze worstenmakers de rookworsten nog steeds op ambachtelijke wijze en met het gemak van de nieuwerwetse techniek.

Bij Group of Butchers Barneveld zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen