Over ons

GP Groot, waar mens en milieu centraal staan

GP Groot bv bestaat ruim negentig jaar. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een actieve en innovatieve onderneming met meer dan zevenhonderdvijftig werknemers, verdeeld over bedrijfslocaties in Noord-Holland en Noord-Nederland. GP Groot is een veelzijdige onderneming die werkzaam is op het gebied van infra, milieu, afval en energie. In onze werkgebieden worden wij vertegenwoordigd door een aantal gespecialiseerde bedrijven dat autonoom opereert, maar ook profiteert van onderlinge samenwerking en krachtenbundeling.

De mens
GP Groot staat in onze regio bekend als maatschappelijk en regionaal betrokken onderneming. Onze mensen hebben vakkennis, ze weten hoe ze veilig moeten werken en ze krijgen de ruimte voor ontwikkeling. Daarnaast wil GP Groot een bijdrage leveren aan een betere en schonere leef- en werkomgeving.

Het milieu
Bewust omgaan met ruimte, infrastructuur, schaarse grondstoffen en afval heeft een prominente plaats binnen het denken en handelen van GP Groot. Dat is in al onze activiteiten terug te zien. Dit bereiken we door het toepassen van middelen die CO2-uitstoot voorkomen én door te ontwikkelen op het gebied van innovatieve en schonere inzameling. De verwerkingstechnieken zijn bijvoorbeeld verbeterd: met bio-energiecentrales wordt afval- en sloophout omgezet in ‘groene energie’. Ook trainen we onze chauffeurs in het ‘nieuwe rijden’ en werken de boordcomputers, waarmee hun voertuigen zijn uitgerust, milieubesparend.

GP Groot, maatschappelijk betrokken
GP Groot heeft een sterke binding met onze regio. Veel van onze werknemers wonen bij ons bedrijf in de buurt. De activiteiten die door verenigingen, stichtingen en gemeenten worden georganiseerd, dragen wij daarom een warm hart toe. GP Groot staat namelijk ook voor gezelligheid en saamhorigheid. Wij hopen altijd op praktische wijze ons steentje bij te dragen. Daarom sponsoren wij al jarenlang belangeloos diverse charitatieve en culturele instanties. Zo wordt ons personeelsblad Grootspraak gedrukt bij SpringerUit Drukwerk. Deze drukkerij is gevestigd bij Scorlewald en heeft bewoners van het instituut in dienst.


GP Groot, veelzijdig ondernemend

Bij GP Groot bv zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen