Over ons

Gom
Gom is onderdeel van Facilicom, dé toonaangevende facilitaire dienstverlener met ruim 32.000 medewerkers en vestigingen in Nederland, België en Engeland.
Wij zijn een resultaatgerichte onderneming met een omzet van ruim één miljard euro. Met de gespecialiseerde bedrijven Gom Schoonhouden, Trigion Beveiliging, Prorest Catering, Facilicom Facility Solutions, Axxicom Service & Care en Breijer Bouw & Installatie maken wij het verschil in facility services.

Schoon draagt bij aan de kwaliteit van leven. Iedereen heeft recht op een passend schone werk- en leefomgeving. Gom wil in het realiseren van die omgeving het verschil maken. We verbeteren de leefomgeving (op het werk, in de hospitality, in ziekenhuizen, overal waar wij werken). Het is niet alleen hygiënisch, een schone omgeving straalt ook respect uit voor mens, medewerker en omgeving.

De missie van Gom laat zich samenvatten in de zin: 'Iedereen blij maken met schoon'. Met ruim 8.000 medewerkers gaan wij dan ook verder dan alleen het schoonmaken. Door op de stoel van de opdrachtgever te gaan zitten, denken wij van tevoren goed na wat de opdrachtgever beweegt en wat belangrijk is voor de dienstverlening. Met revolutionaire schoonmaakformules, vernieuwende technieken en innovatieve concepten maken wij de beste aansluiting bij hun wensen.
Gom is onderdeel van de Facilicom Group