Over ons

Klanten die hun server- en netwerkapparatuur het beste gunnen, kiezen voor Global-e Datacenter: veilig, ruim, koel, 99,99% uptime-garantie en ISO-27001 gecertificeerd.

Global-e Datacenter (2009) is een carrier-neutraal datacenter en beschikt naast een eigen glasvezelring naar Amsterdam over de beste verbindingsmogelijkheden in het zuiden van Nederland.

Ons datacenter ligt midden in de driehoek Rotterdam, Antwerpen en Eindhoven. Is goed bereikbaar over de A27 en A58 en is gevestigd in een vrijstaand pand waar je voor de deur parkeert.

Maar onze relaties komen niet alleen voor de veilige omgeving en hoge beschikbaarheid naar ons datacenter. Onze klantgerichtheid, flexibiliteit én technische knowhow maken dat ze zich ook bij ons thuis voelen. Wij kennen onze klanten bij naam en begrijpen waar ze het over hebben.

En omdat soms één datacenter niet genoeg is, beschikken we over een tweede locatie.Een ideale uitwijklocatie, op vijf kilometer hemelsbreed, die direct verbonden is met ons eigen glasvezelnetwerk. De ideale oplossing voor klanten die elk risico, hoe klein ook, uit willen sluiten.

 

Bij Global-e Datacenter zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen