Over ons

Onze werkervaring gaat terug tot 1886. Sinds die tijd is er veel veranderd. De zorg is persoonlijker geworden, beter afgestemd op het individu. Waren we in 1886 een veilige haven ver van de maatschappij, tegenwoordig creëren we veiligheid en zorg juist midden in de maatschappij.

Op jaarbasis doen we dat voor zo'n 25.000 cliënten in de regio Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Onze behandelprogramma's zijn er op gericht om mensen in een aangename, betrokken en veilige omgeving weer zelf de regie te geven over hun leven.

Dat doen we op locaties van GGz Centraal in de regio, maar ook online met e-health.

specialismen

  • Angst
  • Autisme
  • NAH
  • PHS
  • Trauma
Voor werknemers zijn we een uitdagende organisatie. We veranderen al sinds 1886, en dat zullen we ook blijven doen. Omdat de tijd daar om vraagt. Omdat inzichten veranderen. Er doorlopend onderzoek wordt gedaan, o.a. door ons eigen instituut Innova. 
 
Daarnaast hebben we verschillende locaties en specialisaties. En daardoor volop mogelijkheden voor medewerkers die niet bang zijn voor verandering.

Op naar de toekomstWij bieden onze medewerkers de volgende faciliteiten:

pensioen 
Je bouwt pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). En dat is niet alleen geld voor later. Bij het PFZW is ook iets geregeld als je arbeidsongeschikt bent of overlijdt. GGz Centraal neemt een groot deel van de premie voor haar rekening.

collectieve zorgverzekering
GGz Centraal heeft collectieve afspraken met een aantal zorgverzekeraars. Op de sites van IZZ  en bij Zilveren Kruis vind je informatie over hun pakketten en premies. Bij IZZ wordt ook nog een extra werkgeversbijdrage gegeven over de aanvullende verzekering.

collectieve verzekeringen
Voor medewerkers bestaat er het speciaal ontwikkelde verzekeringspakket 'Via mijn werk'. Deze verzekeringen worden collectief ingekocht. Daarom profiteren medewerkers van een flinke korting op de premie en van uitstekende voorwaarden. www.viamijnwerk.nl/ggzcentraal 

vakantie en verlof
Als fulltime medewerker heb je minimaal recht op 166 vakantie-uren per jaar. Daarnaast ontvang je een levensfasebudget in de vorm van extra vrije uren en zijn er uitgebreide verloffaciliteiten voor bijzondere gebeurtenissen zoals zorgverlof en ouderschapsverlof.

medewerker selfservice
GGz Centraal kent een medewerker selfservice waarmee je je eigen gegevens bij kunt houden, declaratie kunt indienen en je salarisstroken kunt inzien op ieder moment dat jou het schikt.

fulltime of parttime
Een fulltime aanstelling houdt bij ons in dat je wekelijks gemiddeld 36 uur werkt. In deeltijd werken is meestal ook mogelijk.

combinatie werk en privé
Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk voor onze medewerkers. Wij bieden regelingen die helpen bij het vinden van een gezond evenwicht.

persoonlijke ontwikkeling
Wij kennen een actief beleid op het gebied van scholing en persoonlijke ontwikkeling. Minimaal één keer per jaar heb je een gesprek met jouw leidinggevende over de resultaten en je persoonlijke ontwikkelingswensen. Opleidingen en cursussen kunnen extern gevolgd worden of bij ons interne Instituut voor Opleiding, Onderzoek en Innovatie: Innova.

vergoeding registratie
Hoort bij jouw functie een BIG registratie of een RGS registratie dan vergoeden wij deze (her)registratie.

Bij GGz Centraal zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.