Over ons

Je werkt in een kleine en ambitieuze plattelandsgemeente van 12.000 inwoners. De gemeente Reusel-De Mierden vindt het essentieel dat inwoners betrokken worden bij hun directe woon- en leefomgeving. Er moet ruimte komen om daadwerkelijk iets tastbaars tot stand te brengen voor, door en met de inwoners. De gemeente ziet zichzelf als partner in de samenleving. Dit noemen we het Samen Doen, met als doel de leefbaarheid in alle kernen en het buitengebied te verhogen.

Het werk is heel divers, kent veel verantwoordelijkheid en je werkt direct met inwoners, ondernemers, verenigingen, regionale collega’s en het bestuur. Je maakt deel uit van een enthousiast team, in een organisatie waarin zakelijkheid gepaard gaat met een fijne werksfeer en de lijntjes kort zijn. We zijn flexibel in ons werken en in onze werktijden. Verder kent de gemeente Reusel-De Mierden goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

De gemeente werkt nauw samen met de buurgemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Oirschot. Een aantal beleidsvelden is ondergebracht in de Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking Kempengemeenten (GRSK). Recent heeft de gemeenteraad van Reusel-De Mierden besloten om voor het realiseren van haar ambities voor haar inwoners te kiezen voor een bestuurlijke herindeling. De komende tijd wordt dit verder uitgewerkt.

Bij Gemeente Reusel-De Mierden zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Wij helpen je graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen