Over ons

De gemeente Oldambt is een gemeente in Oost-Groningen met Winschoten als tweede winkelstad van de provincie. Gemeente Oldambt is een dynamische gemeente, met trots en lef. Een gemeente met prachtige vergezichten en monumentale herenboerderijen, maar ook een gemeente met een stadskern, bedrijventerreinen en veel toerisme. Oldambt, een bundeling van oud en nieuw, een gebied met een rijke geschiedenis en met een goede verbinding met de stad Groningen zowel via de trein als met de auto.

 

De organisatie is een uitdagende, waar voor medewerkers ruimte is voor ontwikkeling.

 

De gemeente Oldambt heeft ongeveer 38.000 inwoners en presenteert zich in de Omgevingsvisie met de volgende kernvisie: “in een eigentijdse, duurzame graanrepubliek en de water- en natuurgemeente is er ruimte voor pionieren”. “Als het er niet is, dan maken we het“.

 

Samen met bijna 400 collega’s werk je op basis van drie kernwaarden: ‘van buiten naar binnen’, ‘zelfredzaamheid’ en ‘verbinding’. Oldambt ontwikkelt zich steeds meer naar een een netwerkorganisatie. Daarom zijn we op zoek naar collega’s die denken in oplossingen, die een ondernemersgeest hebben en die goed zijn in het samenbrengen van mensen en ideeën.

Bij Gemeente Oldambt is de volgende vacature beschikbaar: