Over ons

De gemeente Haaksbergen is op zoek. Wil jij bijdragen aan de ambities van de gemeente Haaksbergen ten behoeve van onze samenleving? Wil jij werken voor een ambtelijke organisatie die volop in ontwikkeling is met ongeveer honderdveertig medewerkers? Wil jij werken vanuit een platte netwerkstructuur, bij een ondernemende en betrokken ambtelijke organisatie? Ja, lees dan gauw verder!

 

De gemeente Haaksbergen telt ongeveer 25.000 inwoners. Behalve de hoofdkern Haaksbergen behoren ook de kerkdorpen Buurse en St. Isidorushoeve tot de gemeente. De gemeenschap is actief en dynamisch. De gemeente heeft een uitgestrekt, 10.550 hectare, groot buitengebied met een schitterend coulisselandschap en fraaie natuurgebieden. Er komen elk jaar veel toeristen.

Haaksbergen ligt in de zuidoosthoek van Twente (provincie Overijssel) aan de Duitse grens. De Twentse steden Enschede en Hengelo zijn directe buren. De Duitse buurgemeente Stadt Ahaus is partnergemeente. Haaksbergen en Ahaus vormen samen de as van de Euregio, een grensoverschrijdend samenwerkingsverband.

 

De gemeente Haaksbergen, een groene Twentse gemeente op de grens met de Achterhoek en Duitsland, ontwikkelt zich tot een netwerkgemeente. Het onderhoud van de openbare ruimte is grotendeels ondergebracht bij Twente Milieu, waarmee intensief wordt samengewerkt. Zo worden het onderhoud van groen, begraafplaatsen en houtsingels en -wallen in het buitengebied, als ook het specifieke bomenonderhoud en de ongediertebestrijding volledig door dit overheidsbedrijf uitgevoerd.

Bij Gemeente Haaksbergen zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.