Waarom onze organisatie

Je krijgt de ruimte en het vertrouwen om zaken zelf op te pakken.
Keihard werken, maar ook tijd voor een kop koffie om over andere zaken te praten.
Een goede dosis humor en energie.

Wij bieden

Als werknemer van gemeente Echt-Susteren krijg je een telefoon van de werkgever.
Salarisschaal conform CAO
Je krijgt een thuiswerkvergoeding zoals in onze CAO is opgenomen

Over ons

Werken in Het Smalste Stukje Nederland? 

De gemeente Echt-Susteren ligt in Het Smalste Stukje Nederland. Deze ligging maakt het dé ideale uitvalbasis voor iedereen die Limburg en de Euregio echt wil leren kennen. De nabijheid van België en Duitsland zorgt ervoor dat er nauw contact is met samenwerkingspartners vanuit alle windstreken. Dit maakt Echt-Susteren de perfecte plek om te werken, te wonen en te recreëren.

College van burgemeester en wethouders


Echt-Susteren is een uitgestrekte plattelandsgemeente met 32.000 inwoners, 24 buurtschappen, grote buitengebieden en meerdere bedrijventerreinen die allemaal goed bereikbaar zijn door de A2 en A73. Hierdoor is er in Echt-Susteren voldoende bedrijvigheid en werkgelegenheid. Om onze inwoners, ondernemers en bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we volgens de principes van Cittaslow: een internationaal keurmerk dat garant staat voor kwaliteit van leven met veel aandacht voor duurzaamheid en burgerparticipatie. Kortom: Echt-Susteren biedt het volledige plaatje om te werken, wonen, leven en te genieten. Neem een voorproefje op www.hetsmalstestukjenederland.nl.


Onze waarden

Integriteit
Integriteit is een van de belangrijke speerpunten binnen onze organisatie. Daarom is een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een voorwaarde bij het sluiten van een arbeidsovereenkomst.
Cittaslow gemeente
Echt-Susteren is een Cittaslow gemeente. Met de filosofie 'goed leven'. Kunnen genieten van de faciliteiten, diensten en voorzieningen die het leven voor de inwoners gemakkelijk en plezierig maken.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Koffiegesprek
Wil je eerst even kennismaken voor je solliciteert? Kom eens op de koffie!
Sollicitatie
Solliciteer via www.igom.nl
Eerste interview
Is jouw profiel passend? Dan plannen we een eerste gesprek!
Tweede interview
Eventueel plannen we een tweede gesprek
Aanbod
We nemen de arbeidsvoorwaarden met elkaar door en verwelkomen jou als nieuwe collega!