Over ons

Beverwijk: een gemeente met karakter, zoekt medewerkers met karakter!

De gemeente Beverwijk
Met 40.000 inwoners is Beverwijk een middelgrote gemeente, gevormd door twee kernen: de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee. De gemeente Beverwijk is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Onze ambitie is een professionele dienstverlening te bieden op een proactieve, open en eigentijdse manier. Kijk voor meer informatie opĀ www.beverwijk.nl.

Het team
Het team Sociaal Domein maakt onderdeel uit van de afdeling Samenleving. Binnen het team werken circa 14 medewerkers (beleidsmedewerkers en beleidsondersteuners) op het terrein van Wmo, maatschappelijke ondersteuning, kunst en cultuur, jeugd, onderwijs, sport en de participatiewet.

Het team richt zich op de beleidsontwikkelingen in het sociale domein met de aanpalende beleidsterreinen als gesprekspartner. Het gaat erom de ontwikkelingen en veranderingen die daar aan de orde zijn te vertalen naar de Beverwijkse samenleving en de dienstverlening van de gemeentelijke organisatie. Als beleidsmedewerker ben je de verbinder van uiteenlopende belangen en initiatieven. Vanuit deze positie geef je vorm aan en schep je ruimte voor vernieuwing en stimuleer je sociale cohesie, zelfredzaamheid en een goed woonklimaat voor al onze inwoners.

Samen met de gemeenten Heemskerk en Velsen werkt de gemeente Beverwijk aan de transformatie van het sociaal domein. Regionaal is een programmastructuur ingericht waarvan de beleidsmedewerkers van het team sociaal domein deel uitmaken.

Bij Gemeente Beverwijk zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Pas de zoekfilters aan om wel vacatures te vinden die bij je passen.

Wij helpen je ook graag verder op JoBBsquare. Wekelijks hebben wij hier 7000 nieuwe vacatures!

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen